Könyvelőirodánk szolgáltatásai

Elsősorban nem csak a könyvelési bizonylatokat látjuk a munkánk során, együtt élünk, gondolkodunk a vállalkozásoddal. A te sikered a mi sikerünk is.

Online könyvelés

Nem kell találkoznunk sem, így vállalkozhatsz bárhol az országban, így is tudunk segíteni neked. Nem akadály a távolság, sem a kapcsolattartásban, sem a bizonylatkezelésben. Kialakult speciális rendszerünk erre a feladatra is alkalmas. Hisz jár a szabadidő mindenkinek, földrajzi helytől függetlenül.

teljes körű könyvelés

Teljes körű könyvelés

Könyvelési rendszerünk digitális megoldásokkal segíti a közös munkánkat. A  modern  és ideális  input és output megoldásokkal  segítjük az információ áramlást. Pontos, határidőben elkészített bevallásokat és folyamatos tájékoztatást biztosítunk neked a vállalkozásod pillanatnyi állapotáról. Felhívjuk a figyelmedet a neuralgikus pontokra, hogy időben tudjuk korrigálni azokat. Irodánk könyvelői felelősségbiztosítással rendelkezik, amely biztosítja számodra is a biztonságot.

pénzügyes kölcsönbe

Pénzügyes kölcsönbe

Ha neked nincs, szívesen kölcsönadunk egy szakembert aki segít neked, leveszi a válladról a vállalkozásodnál a pénzügyes munkákat. Nyilvántart, iktat, utal, ellenőriz, segít a döntésekben neked, bizonylatokat rendez nálad az irodádban. Megkönnyíti a könyvelőd munkáját, garantáltan a láthatatlan jobb kezed lesz. Jól hangzik ugye?

adótervezés, adóoptimalizálás

Adótervezés, adóoptimalizálás

Adótervezéssel segítünk a helyes gazdasági döntések meghozatalában és ezzel pénzt takarítunk meg vállalkozásodnak. Ez már önmagában nyereség. Azt gondolom, nem kell senkinek sem arról beszélni, hogy az utóbbi pár évben – és sajnos a tendencia azt mutatja, hogy az elkövetkező években is – bizonytalan lesz a gazdasági környezet. Az adótörvények folyamatosan változó mivolta – mindenképpen fontossá teszi a megfelelő szakember segítségének igénybevételét.

Adóoptimalizálással azért, mert a mindenképpen megfizetendő adó mértékének optimalizálása is több jövedelmet, nyereséget realizál neked a vállalkozásodnál, amit fejlesztésre vagy bármilyen más célra lehet felhasználni.

adótanácsadás

Adótanácsadás

Ha előfordul, hogy tanácstalan vagy, ha vállalkozást indítanál vagy már meglévő vállalkozásodban van szakértő tanácsra szükséged, ebben is szívesen segítünk. A tapasztalat azt mutatja, jobb egy döntést megelőzően tájékozódni, hozzáértő tanácsot kérni, mint egy rossz döntés következményeit korrigálni.

Arra biztatunk, használd ezt a szolgáltatásunkat!

bérszámfejtés, munkaügyi nyilvántartás

Bérszámfejtés, munkaügyi nyilvántartás

Minden vállalkozó felelős a munkatársaiért, akik segítik a vállalkozót céljai és eredményei elérésében. Ehhez elengedhetetlen, hogy a munkaügyi rendszerek átláthatóak, egyértelműek és szabályozottak legyenek. Ebben is a segítségedre tudunk lenni. Elmagyarázzuk, megértetjük és megtanítjuk neked.

hatóságok előtti képviselet

Hatóságok előtti képviselet

Nincs annál kellemetlenebb dolog, amikor hatósági megkeresésre ügyeket kell intézni. Sokszor az ügyvezető a  kérdést sem érti  és emiatt válaszolni sem tud megnyugtatóan. Erre nyújtunk megoldást ezen szolgáltatásunkkal. Elmegyünk helyetted, képviselünk és garantáljuk, hogy a kérdést is érteni fogjuk és jó válaszokat is tudunk adni.

könyvelési anyag felülvizsgálat

Adóellenőrzéseket megelőző  könyvelési anyag felülvizsgálata

Ha nyugodtabb szeretnél lenni  egy átfogó ellenőrzés előtt, ebben is tudunk segíteni. Átnézzük az ellenőrzésre kijelölt időszakot és az ellenőrzést megelőzően a korrekciókat elvégezzük vagy elvégeztetjük.

végelszámolás

Végelszámolás

Amikor nincs más megoldás, a döntés megszületett, a vállalkozás nem tud továbbműködni, végelszámolni kell. Végigvezetünk, segítünk és a megfelelő bevallásokat beszámolókat időben elküldjük a hivatalokhoz.

szabadidőt könyvelünk Neked

Dolgozzunk együtt!

Nyugodt és biztonságos mindennapokat könyvelünk Neked

Megoldást, kiszámítható hátteret és biztonságos mindennapokat adunk neked azzal, hogy a papírmunkát elvégezzük helyetted szabályszerűen a törvényeket betartva. Neked csak a vállalkozásod gazdasági növekedésére és az álmaid megvalósítására szükséges fókuszálnod.